+38 050 700 85 30 +38 050 700 86 30 sales@meranova.ua

BD SENSORS - Надійне вимірювання тиску та рівня



Надійне вимірювання тиску та рівня. Маючи на увазі цю єдину компетенцію, наша компанія є універсальним постачальником величезного асортименту продукції, починаючи з електронних вимірювальних приладів, з одного боку, і закінчуючи найточнішими технологіями оцінки даних і відображення, з іншого.

Той факт, що наші продукти є універсальними для широкого спектру галузей і викликів, підкреслює довгострокове бачення їхнього дизайну.


BD SENSORS — це глобальна адреса для точного використання технологій вимірювання тиску та вимірювання гідростатичного рівня.


BD SENSORS — це компанія середнього розміру, керована власником, яка надає великого значення незалежності та сталості.


Що робить сімейний бізнес сильним? Або, інакше, на чому має ґрунтуватися сімейний бізнес? Оскільки сім'я є основою більшого цілого, сімейний бізнес, зокрема, повинен оцінюватись за його надійністю та стабільністю. Відповідально ставлячись до клієнтів і співробітників, рішення мають бути здоровими та стійкими.


Активна присутність власників на діючій компанії забезпечує стабільність. Незважаючи на те, що компанія є всесвітньою, її штаб-квартира розташована в Бухловіце, Чехія, та Тірштайні, Німеччина. Інші філії можна знайти в Росії та Китаї. Сьогодні BD SENSORS має близько 300 співробітників у чотирьох філіях.


Починаючи з 4 основних типів датчиків, ми збільшили наше портфоліо до 80 типів

Крім того, ми розробили сотні індивідуальних рішень для клієнтів, що підкреслює компетентність і гнучкість BD SENSORS. Чудове співвідношення ціна/ефективність нашої продукції є доказом того факту, що ми здатні задовольнити найсуворіші вимоги: ми можемо вирішувати проблеми наших клієнтів.


Для виробничих партій larfe, а також для невеликих розмірів партій, незалежно від того, для якого середовища чи зовнішніх факторів, з практично будь-якими механічними чи електричними з’єднаннями – ми вирішуємо вашу проблему.