+38 050 700 85 30 +38 050 700 86 30 sales@meranova.ua

Лічильник газу барабанний SQB


Лічильники газу барабанні серії SQB-1 призначений для високоточних лабораторних вимірювань об’єму газів при малій об’ємній витраті.  

Лічильники SQB працюють за принципом витіснення. Вимірювальний барабан, що обертається в робочій рідині (дистильована вода або спеціалізоване масло), вимірює об'єм газу, що протікає через лічильник за допомогою періодичного заповнення і спорожнення нерухомим вимірювальних камер. Лічильники серії SQB мають широкий діапазон витрат 1: 300 і високі точність та відтворюваність.

 

В лопаcтях барабана лічильника використовується новий тривимірний розрахунок спіральної кривої, що забезпечує невелику втрату тиску, широкий діапазон виміру, надійну точність і відмінну відтворюваність; індикатор рівня рідини використовує індикатор рівня відображення наконечника. Він може легко і точно вказувати рівень рідини; основні частини виготовлені з нержавіючої сталі 304 та 316, яка має відмінну корозійну стійкість, більш широкий діапазон застосування і більш тривалий термін служби.

Модельний ряд лічильників SQB включає 8 типорозмірів залежно від діапазонів вимірювання та 3 виконання: механічне; електронне; з фотоелектричним енкодером.